Fossil Akıllı Saat Pazarından Çıkıyor!

Metin Bedir
0
Fossil Akıllı Saat Pazarından Çıkıyor!

Giyilebilir cihazlarıyla tanınan Fossil markası, akıllı saat üretimini durdurma niyetini açıkladı. Bununla ilgili bir açıklama The Verge internet sitesinde yayınlandı. Bu üretici birkaç yıl önce akıllı saatlere dahil oldu ve Google Wear OS işletim sistemine dayalı modelleri ilk satanlardan biri oldu.


Şirket, ana markanın yanı sıra Skagen, Diesel ve diğerleri gibi alt markalar altında da akıllı saatler üretiyor. 2021 yılında tanıtılan Fossil Gen 6 modeli, Fossil'in son modeli olacak.


Şirket sözcüsü Amanda Castelli, Fossil Group'un kaynaklarını büyüme için daha fazla fırsatın olduğu ana faaliyet alanlarına ve iş segmentlerine yönlendireceğini söyledi. Akıllı saat pazarının son yıllarda önemli ölçüde değiştiği ve buradan ayrılma kararının stratejik olarak doğru olduğu söylendi. Fossil'in Wear OS için en zor zamanlarda saatler çıkardığını söyleyebiliriz. Google ve Samsung, Android 11'de Wear OS 3 üzerinde iş birliği yaptığında durum iyileşti.


Üretici, önümüzdeki yıllarda Wear OS'te daha önce piyasaya sürülen modelleri güncellemeye devam edecek. Şirketin saatleri genellikle minimal ve modaya uygun tasarımların bir kombinasyonudur ve aynı zamanda fitness yeteneklerine de sahiptir. Withings artık hibrit akıllı saat üreten tek marka olmaya devam ediyor.


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)