İlişki Kuracağım Kişi Nasıl Olmalı?

Metin Bedir
0
İlişki Kuracağım Kişi Nasıl Olmalı?

İşini sevmeyen, annesinden vazgeçemeyen, övülmeyi seven ve diğer dayanılmaz erkek tipleri…


Davranışlarına bakarak erkek tiplerini tespit etmek çok basittir. Paylaşacağım maddeler kadınlara ideal bir eş seçiminde erkeklere de nasıl biri olmamaları gerektiğine rehber olacaktır:


Günün büyük kısmını işinde geçirip işini sevmeyen bir karakter kadar ilişkiyi öldüren bir şey yoktur. İşi işte bırakmak ideal bir düşüncedir. Ama sevilmeyen bir işin iş dışında insanın zihnini bırakması imkansızdır. İşini sevmeyen bir erkek boş zamanlarında can sıkıcıdır. Sevdiğiniz bir işi yapmak hayatınızı olumlu etkileyebilecek en önemli faktörlerden biridir. "Madem işini sevmiyor neden bırakmıyor?" ya da "Neden tutumunu değiştirmek konusunda veya kariyeri konusunda bir adım atmıyor?" İşte bu iki soru konusunda bir adım atmayan biriyle kimse flört etmek istemez. İlişki ilerlediğinde çeşitli sorunlar ortaya çıkarsa, bu sorunlara erkeğin bakış açısını da şimdiden belirler. Ortada sorun olsa da, bu özelliklere uyan bir erkek bu sorunu çözmek için asla bir şey yapmaz.


Annesinden vazgeçemeyip fikrini önemseyip her konuda annesine danışan bir erkek için kız arkadaşı asla annesinin yerini tutmaz. Ya da annesini sevmeyen bir erkek sürekli annesinden şikayet eder ve kız arkadaşının onun tam zıttı birisi olmasını bekler. Her iki tür anne takıntısında da bir bayanın ilişkide yeterince yeri yoktur ve ilişkilerinde her zaman devasa bir anne gölgesi vardır.


Sizin ona akıllı, eğlenceli ve çekici gibi iltifatlarınız onun için yeterli değildir. Bu iltifatları başkalarından da duymaya ve hissetmeye ihtiyaç duyar. Dolayısıyla bu durum için çabalar. Gittiğiniz sosyal ortamlarda karşı cinsle kurduğu diyaloglarda bu iltifatları duymak ister. Bu örnekler daha da çoğaltılabilir. Aldatma diyemesek de gözü dışarıda olan bir erkek sizi huzursuz eder. Kim bilir, belki de aldatma da takdir edilme ihtiyacıdır.


Sürekli mesajıyla, e-maille ya da dışarıda buluşarak her zaman arkadaşlarıyla iletişim halindedir. Ama sizi asla davet etmez bu diyaloglara. İlla ki sizi aldattığından şüphelenmelisiniz demek istemiyoruz. Ama bu özelliklere uyan bir erkek, hayatını paylaşmaya, başkaları için yeniden şekillendirmeye hazır olmadığını net bir şekilde gösterir. Ya da çok farklı bir bakış açısından bakmak gerekirse ya sizden utanıyor ya da arkadaşlarından. Her iki durumda da pek sevindirici değil doğrusu…


Kendini kahraman gibi hissetmek ihtiyacında olan erkek karakterlerinden bahsediyoruz. Sürekli akıl verici, yardımsever ya da sizi olduğunuz durumdan kurtarmak ister. Onsuz bir şey yapamayacağınız gibi hissetmeye ihtiyaç duyar. Sorunlarını bir kenara bırakıp tamamen size odaklanmıştır. Oldukça yorucu ve sıkıcı bir erkek karakteridir bu…


En çekilmez erkek grubu kıskanç erkek karakteridir. Sürekli kıskanılmak hiç de sevimli bir duygu değildir. İnsan sevdiği için asla kıskanmaz! Kıskançlık karşıdaki kişiyi baskı altında tutmak için gösterilen bir davranış biçimidir. Görünümünüze, giyiminize nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar vermeyi görev edinen maço bir erkekle hayatı kendinize zindan etmeyin!


İşte bu makalem hayatınızı sürdüreceğiniz kişiyi seçmenizde yardımcı olur bayanlar. Bu makaleyi okuyan erkeklere gelecek olursak, nasıl bir erkek tipi olmamanız gerektiğini ve nasıl ideal bir eş olabilmenizi anlamanıza yardımcı olur.

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)