Ashampoo Home Design 9 - Ücretsiz Lisans Key

Metin Bedir
0

Ashampoo Home Design 9 Ücretsiz Lisans Key

Ashampoo Home Design 9 yazılımı için ücretsiz key alın, Windows bilgisayarı kullanıcılarına hayallerindeki evi 3D modda planlamalarına, modellemelerine ve tasarlamalarına olanak tanır.


Ashampoo Home Design ev planlama programı ile bilgisayarınızda veya dizüstü bilgisayarınızda kolayca evinizi tasarlayabilir, döşeyebilir ve ardından 3D'de görüntüleyebilir veya bir mimarla paylaşabilirsiniz.


3D görünüm özelliği, projenize ve çeşitli nesnelere sanal bir tur atmanıza olanak tanır. Bu 3D ev planlama aracıyla konut hayallerinizi gerçeğe dönüştürün ve fikirlerinizi hayata geçirin.


Ashampoo Home Design 9 Ücretsiz Key

Ücretsiz lisans alma sayfasına gidin veya alternatif lisans alma sayfasını kullanın, yeni bir hesap oluşturun veya mevcut bir E-posta adresini kullanarak anahtarı alın.


Ashampoo Home Design Ücretsiz Lisans

Programı başlatın ve "Kabul Et ve Devam Et" e basın. Sonraki pencerede, aldığınız lisans anahtarını yapıştırın, etkinleştirin ve kurulumu tamamlayın.


Ashampoo Home Design Özellikleri

Uygulama, hayalinizdeki evi inşa etmenize yardımcı olacaktır. Akıllı sanal ustalar sizi baştan sona yönlendirecek ve siz taslak veya ayrıntılı bir inşaat planı oluşturmanıza yardımcı olacaktır.


Tek bir odayı, daire veya hatta tüm evi planlayacak olsanız da, Ashampoo Home Designer tüm yaratıcı fikirlerinizi hayata geçirir.


Ashampoo Home Design, evinizin inşaatı tamamlandığında nasıl görüneceğini gerçekçi bir şekilde canlandırmanıza olanak tanıyan birçok 3D nesne sunmaktadır.


Yazılım tarafından sunulan nesneler yetersiz kalırsa, kullanıcılar kolayca İnternet'ten üreticilerden ek nesneler içe aktarabilir. Bunlara 3DS, 3D-DXF ve daha birçok formatta erişilebilir.


Binanızın konumunu belirlerseniz, program gün içindeki farklı saatlerde ışık koşullarını simüle edebilir.


Ayrıca, spot ışıklar, projöktörler ve çevre gibi diğer ışık kaynakları da belirlenebilir. Böylece, ışık koşullarına önceden bir bakış atabilir ve gereksiz maliyetlerden kaçınmaya yardımcı olabilirsiniz.


Planlama için 2D plan görünümü, 3D görünüm ve kesit görünümü arasından seçim yapabilirsiniz.


Programın bir özelliği de aynı anda farklı görünümleri gösterebilmesidir. Örneğin, kat planını 2D'de belirlerken, sonuçları üçüncü boyutta da görebilirsiniz.


İzolasyon, sıva, beton ve diğerleri gibi malzemeler, tuğla duvarları, tavanları ve zeminleri oluşturmak için kullanılan katmanlara atanabilir.


Planlama sırasında kullanılan yapı malzemeleri, miktarlar ve atanan görevler dahil olmak üzere PDF olarak dışa aktarılabilir.


Planlama tamamlandıktan sonra, her nesnenin yerini değiştirebilir veya yeniden konumlandırabilir ve 2D grafik öğeleri ekleyebilirsiniz. Son olarak, tüm projeyi mimarla, arkadaşlarınızla paylaşmak veya kendiniz için yazdırmak üzere standart formatlardan birine dışa aktarabilirsiniz.


Ashampoo Home Design 9 Lisans Özellikleri

  • Tek kişisel bilgisayar için süresiz lisans.
  • Sekizinci seri dahilinde ücretsiz güncellemeler.
  • Teknik destek sağlanmamaktadır.
  • Sadece kişisel kullanım içindir.

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)