GameSummit Summer 2024: Bakü’de Oyun ve Eğlence Şöleni Gerçekleşecek

Metin Bedir
0
GameSummit Summer 2024: Bakü’de Oyun ve Eğlence Şöleni Gerçekleşecek

GameSummit Summer 2024, büyük bir oyun ve eğlence festivali olarak 1-2 Haziran 2024 tarihlerinde Baku Crystal Hall'da gerçekleşecek. Bu çok yönlü etkinlik, üç ana alana ayrılacak: ana festival, oyun konferansı ve eğlence gösterisi.


Oyun konferansı, oyun geliştiricilerinden oyun endüstrisi meraklılarına kadar geniş bir katılımcı yelpazesine hitap edecek şekilde tasarlandı. Rami Ismail, David Angelo Roman ve Xsolla ve The Games Fund gibi uluslararası konuşmacılardan temsilciler gibi seçkin konuklar, katılımcılara geniş kapsamlı uzmanlıklarını aktaracaklar.


Konferansın ötesinde, etkinlik çeşitli etkileşimli eğlence seçenekleri sunacak; arcade makineleri, VR alanı ve yerel bağımsız geliştiriciler tarafından sergilenen indie oyunlar bunlar arasında yer alacak. GameSummit'in e-Spor bölümü ise League of Legends, Dota 2, Tekken 8, Mortal Kombat 11, Fifa 23, Valorant ve CS2 gibi popüler oyunlarda heyecan verici şampiyonluklara sahne olacak.

Ayrıca, festivalin gösteri kısmında cosplayer performansları, K-pop dans rutinleri ve canlı müzik gösterileri yer alacak.


Azerbaycan'da üçüncü kez düzenlenen GameSummit Summer 2024, sürekli olarak büyük bir bölgesel etkinlik haline geldi. Bu dinamik platform, video oyunlarına ve çağdaş eğlenceye olan tutkuyu ifade etmek için önemli bir fırsat sunarken, indie geliştiricilere yeteneklerini sergileme ve sektör profesyonelleri ve oyun tutkunları ile bağlantı kurma şansı tanıyor.


Kaçırılmayacak bu etkinlik için biletler şu linkten satın alınabilir: https://iticket.az/events/other/game-summit-summer-2024

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)