Samsung Galaxy S25 Ultra Dört Arka Kamerayla Gelecek: Yeni Detaylar!

Metin Bedir
0
Samsung Galaxy S25 Ultra Dört Arka Kamerayla Gelecek: Yeni Detaylar!


Samsung Galaxy S25 serisi hakkında son aylarda birçok sızıntı ortaya çıktı, ancak telefonlar 2024'ün Ocak ayına kadar tanıtılmayacak. Geçenlerde Galaxy S25 Ultra'nın kameralarıyla ilgili bilgiler paylaşıldı ve şimdi de yeni bir kaynak ayrıntılarla karşımızda.

Weibo'daki Ice Universe, Galaxy S25 Ultra'nın dört arka kameraya sahip olacağını söylüyor. Daha önceki iki sızıntı üç kamera olacağını öne sürmüştü, ancak bu bilgi şimdi çürütülüyor.

Sızıntılara göre:

  • Ana kamera 200MP çözünürlüğünde kalacak.
  • 5x optik zoomlu 50MP kamera da yer alacak.
  • 50MP çözünürlüğünde süper geniş açılı bir kamera olacak.
  • 3x optik zoomlu 50MP telefoto lens de bulunacak.


Telefoto lens
uzun zamandır beklenen bir güncelleme. Samsung, Galaxy S21 Ultra'nın 2021'de piyasaya sürülmesinden bu yana 10MP çözünürlüğünde bir telefoto lensi kullanıyordu. Daha yüksek çözünürlüklü telefoto lens, zayıf ışıkta ve uzak çekimlerde portre fotoğraflarının kalitesini artırmak için piksel bindirme teknolojisini kullanılmasını sağlayacak. Ayrıca 3x ve 5x arasındaki hibrid zoom da kalitesini artıracak. Bazı telefonlar bu tür telefoto lensleri yüksek detaylı makro çekimler için de kullanıyor.

Samsung Galaxy S25 Ultra Dört Arka Kamera


50MP süper geniş açılı kamera
, Samsung'u en iyi kameralı telefonlar ile rekabete sokacak. Google Pixel 8 Pro ve Xiaomi 14 gibi modeller, zayıf ışıkta çekim yaparken piksel bindirme kullanıyor. Bu sayede 8K video kaydı da mümkün olabilir.

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)